Αναγνώστες

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Πηγαίνω στην Τετάρτη...και τώρα στην Τρίτη" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων.

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον σύνδεσμο από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

28 Δεκ 2016

Γλώσσα - 7η ενότητα - Οικογένειες Λέξεων για την Ελιά

Για την έβδομη ενότητα του Βιβλίου Μαθητή 
"Η ελιά" προτείνονται οι ακόλουθες οικογένειες λέξεων για την εξάσκηση της ορθογραφίας. Για την ίδια ενότητα δείτε όλες τις αναρτήσεις του ιστολογίου στον σύνδεσμο:
http://taniamanesi.blogspot.gr/search/label/%CE%93%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%A3%CE%91%287%CE%B7%29-%CE%97%20%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91
Επίσης, εδώ θα βρείτε συμπληρωμένο το λεξιλόγιο της ενότητα σε δέντρο.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΙΑ"
Δίνονται οι εξής λέξεις:
ελαιώνας, λιοστάσι, ελαιόδεντρο, λιόδεντρο, ελαιόχρωμα, ελαιογραφία, ελαιόλαδο, λάδι, ελαιοτριβείο, λιοτρίβι, ελαιοπιεστήριο, ελαιοπαραγωγός, ελαιουργός, ελαιουργία, λιόκλαδο, λαδής, λαδιά, λάδωμα, λαδώνω, λαδερό, λαδωτήρι, ελιόψωμο, ελιόπιτα, λαδόξιδο, λαδόψωμο, λαδολέμονο, λαδορίγανη, λαδόπανο, λαδόκολλα, λαδερός, λαδέμπορος, λαδομπογιά, λιομάζωμα, ελαιοκομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
κλικ στην εικόνα

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Take This widget

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΓΛΩΣΣΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ

ΓΛΩΣΣΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ
Α' ΤΕΥΧΟΣ

ΓΛΩΣΣΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ

ΓΛΩΣΣΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ
Β' ΤΕΥΧΟΣ

ΓΛΩΣΣΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ

ΓΛΩΣΣΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ
Γ' ΤΕΥΧΟΣ